Bråtagatan 8A, 619 33 Trosa
0156 - 420 500 info@designprintnordic.se

Om oss

Vi har vår produktion i generösa lokaler i vårt vackra Trosa, sju mil söder om Stockholm där vi även har utställning och utveckling.

Med digital UV-tryckteknik ger vi full frihet åt att skapa precis det intryck man önskar. Vi producerar med högsta tryckkvalitet, UV-beständighet samt hållfasthet vilket medför att intrycket kan bestå under många, många år framöver. I vår maskinpark har vi även egen lamineringsugn vilket gör att vi har total kontroll på hela tillverkningsprocessen.

Vi trycker direkt på materialen glas, betong, trä mm. Med profiler, beslag och andra lösningar skapar vi slutprodukter för vår infrastruktur, offentliga miljöer, innanför och utanför byggnader, hos företag och kontor eller i våra privata hem.

Ett urval av slutprodukter är stänkskydd i kök, sänggavlar, fasader, glasräcken, duschväggar, whiteboardtavlor, väggar, tak, golv, trappor, skjutsystem för garderober, konferensrum i glas, konferensbord, avdelningsväggar, inredning/konst och mycket annat.

Tillsammans med våra kunder och vår utvecklingsavdelning strävar vi mot att ständigt utveckla intryck på glas, trä, betong och andra material med funktionella och högkvalitativa lösningar.

Bland våra kunder finner vi arkitekter, inredare/designers, byggföretag, fastighetsbolag, företag/kontor, glas- & profilföretag, konst & kultur, infrastruktur samt privatpersoner.

Vi är gärna med i er process för att skapa det där lilla extra intrycket.

-intryck på glas, trä, betong mm